Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 1 de juliol del 2013

Magazim Fotogràfic nº 73 - Juliol/Setembre 2013
En aquest trimestre que hem passat hem encetat una nova modalitat a la nostra agrupació fotogràfic com ha sigut el curs de video per a cameres dslr. Com sabreu cada vegada més les càmeres van incorporant noves tecnologies i hui en dia les càmeres réflex porten video d’alta qualitat. Per aixó, segons ens demaneu anirem incorporant, anualment, aquest tipus de cursos.

Continuem convocant els concursos de les Festes Majors de l’Alcudia de Crespins on podreu vore en aquest numero les fotografíes guanyadores i també tindrem el Fira de Setembre de Canals.

Començarem el proper mes de setembre el Curs d’Iniciació. Per a áquesta ocasió ens plantejem un curs més dinàmic, amb més practiques i, sobretot, incidint en l’aprenentatge de l’utilització de la càmera. Després ho lligarem amb el curs de photoshop.

Per ultim, vull destacar també que estem ultimant la tercera edició del Festifoto 2013. Enguany tenim el recolzament i patrocini de l’Ajuntament de Canals i la Diputació de València. Crec que és una bona noticia que aquestes institucions mostren el seu recolzament a l’art fotogràfic als qual, des d’ací agraïm la seua labor.

Desitjar-vos unes bones vacances i, sobretot, moltes fotos.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada