Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimecres, 9 d’octubre del 2013

FESTiFOTO 2013. "25 anys de fotografia a CANALS"EXPOSICIÓ RETROSPECTICA D´AFCA. “25 anys de fotografia a CANALS”

Al llarg d´estos 25 anys d’existència de l'Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats s’han desenvolupat varios premis de fotografia, entre ells el Fira de Setembre, on es premiaven les fotografíes realitzades a Canals i el seu terme municipal. A través d’aquesta exposició d’algunes de les fotos guanyadores durant aquestos anys, vorem l’evolució de la fotografia, el seu pas de l’era analògica a l’era digital. Vorem aspectes, llocs, personatges, monuments, festes, etz. que a través d’aquestes imatges, ens recordaran com era el nostre poble i la vida al voltant d’ell.

En aquesta mostra col.lectiva de tots aquells fotògrafs, la majoria membres de l’AFCA, que han resultat guanyadors de les distintes edicions d’aquest premi de fotografi, podrem vore l’evolució amb la seua obra fotogràfica. 

També a la Sala d’exposicions del Centre Cultural “Ca Don José” es mostraràn les càmeres fotogràfiques i el material de laboratori en el qual durant estos anys s’han fet fotografies, per a què les noves generacions de joves que no han conegut la fotografia analògica vegen i palpen aquestes peces històriques.


Del 2 al 15 de novembre de 2013 en el Centre Cultural "CA DON JOSE".

Inauguració: 2 de novembre a les 20h
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada