Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
diumenge, 30 de març del 2014

Magazim Fotogràfic nº 76 - Abril/Juny 2014EDITORIAL
Aquest trimestre comença el FESTiFOTO 2014. Ampliem en el temps l’aposta, que recolzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals i la Diputació de València, oferim per a difrondre l’art de la fotografia i l’imatge audiovisual. Obrim el nostre espai fotogràfic a la visió de la dona fotògraf, a les relacions internacionals amb grups de fotografia d’altres països; també continuem portant l’obra fotográfica de grans fotògrafs a l’àmbit nacional; i fins i tot, volem fer un raconet al món audiovisual del curtmetratge, com a eina d’expresió fotográfica. Una aposta, que la nostra Associació, agraix i considera oportuna en aquestos temps en els que la cultura té que formar part indiscutible del nostre progrés.

Encetem la nostra activitat trimestral amb un intercanvi fotogràfic que ferem amb el Circolo Fotografico Arno de la ciutat italiana de Figline Valdarno. Al mes de març inaugurarem a eixa població, una exposició col.lectiva de huit dones d’AFCA, que amb la seua particular visió fotográfica donaren a conèixer la seua obra. Acompanyaren la inauguració d’eixa exposició a Itàlia un grup de membres d’AFCA, que es desplaçaren a Figline Valdarno per a consolidar els lligams fotogràfics que ens unixen. Una molt bona experiencia, sense dubte. Ara, i durant aquest mes d’abril, és el torn de la “donna fotógrafo” italiana la que ens mostrarà la seua vesant artística.

A l’apartat dels concursos al mes de juny tindrem el veredicto del XXV Concurs “Festes Majors 2014” de l’Alcúdia de Crespins, que patrocina la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’aquest poble, i conclourem amb una nova edició del concurs “El dia del llibre” que promou l’agrupació socialista de Canals. Sens dubte, un altra forma també de promoure el món de la fotografia.

Un fum d’activitats que vos conviden a participar, opinar, visualitzar, i sobretot, a aprendre d’aquest món fotogràfic.


Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA
Descarrega el Magazim AFCA nº 76 en PDFFe d'errades:
A la notícia  "8 dones d'AFCA esposaren a Itàlia" ha faltat incloure les fotografies de la nostra companya Raquel Martin, a la que li demanem disculpes, i dir-li que al proper numero s'inclouran.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada