Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimecres, 22 d’abril del 2015

Magazim Fotogràfic nº 80 ABRIL - JUNY 2015
EDITORIAL

Hem encetat el nostre FESTiFOTO 2015 amb els “Ulls de dona”. Una visió femenina de la fotografía, es a dir, el punt de vista de la dona fotògraf. Hem tingut a Sabina Broetto, fotògrafa del Circolo Fotografico Arno d’Itàlia que amb la seua presencia ens ha mostrat l’esència de l’autorretrat. També ens va visitar el President del Circolo, Silvano Monchi que feia molts anys que no tornava a Canals. AFCA i el Circolo Fotogràfic Arno ens agermanarem a l’any 1998. Moltes han sigut les activitats conjuntes que hem fet i esperem seguir més anys.

El FESTiFOTO 2015 ha començat a fer camí al llarg d’aquest anys, amb el recolzament de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, la Diputació de València i la Conselleria de Cultura, i esperem oferir-vos una visió fotográfica diversa tant a les exposicions, conferencia i tallers que anirem realitzant.

Tot açò anirem barrejant-ho amb els altres activitats com són la Lliga Social i d’Eixides i dels concursos, que al mes de juny, tindrem el veredicto del XXVI Concurs “Festes Majors 2015” de l’Alcúdia de Crespins, que patrocina la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’aquest poble, i conclourem amb una nova edició del concurs “El dia del llibre” que promou l’agrupació socialista de Canals. Sens dubte, un altra forma també de promoure el món de la fotografia.


Jose Emilio Sancho.

President d’AFCACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada