Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 6 de gener del 2020

MAGAZIM FOTOGRÀFIC Nº99. Gener - Març 2020.







Una nova edició del magazim comença amb el resultat del XXXVIII Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”. Un premi que és un referent a nivell nacional on un bon nombre de fotògrafs aficionats ens mostren el seu treball per a aconsseguir el premi a la millor col.lecció. Per tercera vegada, aconsegeix guanyar el nostre premi el fotògraf Jose Ramon Luna de la Ossa al que felicite per la seua trajectòria.


De nou, seguim amb la nostra frenètica activitat: tot tipus d’esdeveniments fotogràfics promourem al llarg d’aquest anys que s’inicia, i que, esperem, ompliga les vostres espectatives.


Una nova edició de la Lliga Social que on ampliem les convocatòries per donar-li més constancia a la participació i, on també, canviem el sistema de puntuació per donar més competitivitat.


El nostre tradicional Calendari de 2020 que enceta l’any i que estarà a disposició dels socis per a que els acompanye al llarg de l’any als seus esdeveniments quotidians,


Seguim apostant per l’aprenentatge amb cursos i tallers per a tots els que vullguen aprendre més amb un ventall de possibiilitats per tots els gustos. El nostre FESTiFOTO, segeix amb una nova edició del congrés de fotografía de light painting, on els millors fotografs de l’estat español i, també a nivel internacional ens visitaran. Esperem tornar a omplir de satisfacció a tots els participants de l’any passat les espectatives de èxit que tinguerem.


En fí, un fum d’activitats que tots hem de recolzar.


Que el 2020 ens mantiga darrere de les nostres càmeres.





Jose Emilio Sancho

President d’AFCA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada