Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimecres, 11 de gener del 2012

Foto Foguera 2012

Si vols emportar-te un record de la Foguera 2012, no dubtes a passar-te pel Photocall que AFCA ha organitzat per al proper dissabte 14 de Gener a l'avinguda Vicente Ferri de Canals. 


AFCA, l'Associació Fotogràfica Canalina d´Aficionats, és un grup de fotògrafs aficionats amb il•lusió de plasmar en fotografies moments per a recordar, curiositats i paisatges insòlits entre moltíssimes altres coses.
Entre les activitats organitzades per al 2012, es troba la FOTO-FOGUERA 2012, un 'photocall' que coincideix amb la II edició de la fira outlet de Canals. Es tracta d'un espai dedicat a retratar tots els vianants que desitgen emportar-se un record de les festes patronals.

El photocall estarà ubicat davant l'antic edifici de correus a l'Av. Vicente Ferri el dissabte 14 de Gener des de les 11.00 fins a les 13.00 i per la vesprada de 16.30 a 18.00 hores. Les fotografies portaran motius relacionats amb la Foguera i es disposaràn, a partir del diumenge 15 de Gener, a la web de l'Associació (www.afcanals.es) perquè els protagonistes de les fotos les puguen descarregar, imprimir o compartir amb els amics.

Si t'agrada la fotografia i vols conéixer les activitats que organitzem, estarem encantats de comptar-t'ho el proper  dissabte.

T'esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada