Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
divendres, 6 de gener del 2012

Magazim Fotogràfic nº 67 - Gener/Març 2012

            En primer lloc, vull agraïr a tots els socis i a la Junta Directiva que ha acabat l’esforç, dedicació i companyerisme que hem tingut durant estos anys. Animar als nous membres de la Junta, sobretot a l’implicació de les nostres socies en aquest projecte, per a que mantinguen l’esperit col.laborador que implica la tasca organitzativa i representativa. També vull agraïr el que heu tornat a confiar en la meua persona per a portar la Presidencia de l’Associació, una vegada més.

            Ja hem acabat un any ple d’activitat i comencem un altre amb il.lusions renovades a través d’una nova Junta Directiva que amb catorze membres distribuïts en diverses arees portaran endavant la tasca de fer que la nostra Associació tinga cada vegada més representativitat cultural, tant al nostre poble com a la resta del país; que promoga activitats fotogràfiques i esdeveniments artístics que ens ompliguen a tots els socis; i donarem cabuda a més aficionats a la fotografia que vullguen compartir amb nosaltres eixa afició. Però tot açò, sense la participació activa i l’implicació real de tots els membres sols ens deixarà un sabor agredolç.

            Com a resum vull destacar, sense menysprear la resta d’activitats, els tallers i cursos que al llarg de l’any han fet possible els nostres professors i companys i que han ampliat la base de membres de l’associacio, que esperem que mantiguen l’il.lusió amb nosaltes per la fotografia durant molts anys.. Destacar la participació i acollida que ha tingut la Lliga Social, amb més convocatòries. També vull nomenar l’activitat del FESTiFOTO que entenc que, no sols deu consolidar-se sino que siga un referent al nostre territori com a aglutinació d’activitat fotogràfica, tant de qüalitat artística com de participació activa dels fotògrafs.

            Per a aquest any que comença, anirem consolidant l’activitat que portem a terme durant estos anys, i fins i tot, promourem noves alternatives fotogràfiques.

            Que el 2012 ens mantinga darrere de les nostres càmeres.________________________________
Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada